Bułka proteinowa
Unikalna mieszanka białek pszenicznych, mąki lnianej, graham, błonnika owsianego oraz ziaren słonecznika i siemienia lnianego. To pożywna propozycja, która dostarcza energii na dłużej i świetnie sprawdza się zarówno jako baza do pełnowartościowych kanapek, jak i samodzielna przekąska. Chrupiąca, pełna wartości odżywczych i smaku, idealna dla osób dbających o zdrową, zbilansowaną dietę.
waga: 70g
Składniki: Woda, mieszanka wypiekowa (białko (z PSZENICY), mąka lniana, mąka
PSZENNA, błonnik owsiany, sól, drożdże piekarskie nieaktywne), mąka
GRAHAM, ziarno słonecznika, siemię lniane, nasiona SEZAMU, drożdże, sól,
środek wypiekowy (mąka PSZENNA, gluten PSZENNY, drożdże aromatyczne,
enzymy piekarskie, środek do przetwarzania mąki: kwas askorbinowy).
Wartość odżywcza i energetyczna w 100g:
Wartość energetyczna 1069 kJ/ 267 kcal, Tłuszcz: 12,98 g, w tym kwasy
tłuszczowe nasycone: 1,38 g, Węglowodany: 14,91 g, w tym cukry: 0,74 g,
Błonnik: 7,60 g, Białko: 18,85 g, Sól: 1,13 g.