Skip to content
Bułki

Bagietka paryska

Klasyczna bagietka pszenna inspirowana francuską tradycją wypieku. Wyróżnia się długim kształtem, złocistą i chrupiącą skórką oraz lekkim, puszystym wnętrzem. Idealna do kanapek, serów, wędlin, a także jako dodatek do zup czy dań obiadowych. To pieczywo o ponadczasowym smaku, które wprowadza do codziennych posiłków odrobinę paryskiego klimatu.
waga: 260g

SKŁADNIKI: Mąka PSZENNA, woda, drożdże, środek wypiekowy (mąka PSZENNA, GLUTEN PSZENNY, emulgator: E 472e; cukier, stabilizatory: E 450, E 341, E 412; glukoza, mąka słodowa (JĘCZMIENNA, PSZENNA), olej słonecznikowy, środek do przetwarzania mąki: kwas askorbinowy, enzymy piekarskie (zawierają mąkę PSZENNĄ), drożdże piekarskie nieaktywne); sól.

Wartość odżywcza i energetyczna w 100g

Wartość energetyczna 936 kJ/ 223 kcal, Tłuszcz: 1,06 g, w tym kwasy
tłuszczowe nasycone: 0,42 g, Węglowodany: 45,78 g, w tym cukry: 0,53 g,
Błonnik: 1,61 g, Białko: 6,79 g, Sól: 1,21 g.

Produkt został dodany do wishlist.
Podgląd

Pieczywo z pasją. Ciasta pełne miłości.
Torty, które budują wspomnienia.

Pozwól nam stać się częścią Twoich najpiękniejszych chwil